Skip Navigation Links
Svenska » Nyheter : Ett pedagogiskt seminarium för ungdomar och unga kurder
 
Ett pedagogiskt seminarium för ungdomar och unga kurder
2010-05-04 11:13
MediaKurd > info@mediakurd.com
Ett pedagogiskt seminarium för ungdomar och unga kurder om de lagar och respektera den europeiska Etablerade en Kurdiska institutet i Bryssel med en del civila samhällets organisationer i Belgien och församlingen med deltagande av syriska kurder i staden Aachen (Tyskland).

Ett pedagogiskt seminarium för ungdomar och unga kurder om hur man respektera lagarna i det land och hävda sina rättigheter och att de problem som detta segment som ska integreras i samhället i Europeiska unionen.

Man har hållit föredrag vid detta tillfälle av vissa specialister inom området migration och hur integreringen av invandrare i det europeiska samhället, särskilt ungdomsgrupp, förutom infödda.
Fido erbjuder också bar på hur de behandlade dem omkring och respekt för andra. Utförd vid detta tillfälle att träffa läraren Darwish Farho, ordförande för kurdiska institutet i Bryssel om detta och skälen för sitt kontrakt, kommer att publiceras vid ett senare tillfälle.

Den Mkurd.tv Mr läraren i detta avseende: Detta är det första seminarium, med tillägget att vi har ett annat seminarium i mitten av augusti nästa, liksom deras läger Tarefi för samma ändamål i fem dagar med deltagande av fyra olika nationaliteter (ryska, ukrainska, georgiska och kurdiska), fr lång relation, och hur man hanterar med varandra och med omgivande.

Seminarier kommer att innehålla en daglig basis, kommer också att diskussioner sinsemellan och i närvaro av specialister på området.

Ordföranden berättar att det kommer att finnas ett annat program av teoretiska och praktiska, till exempel och det kommer den första dagen att handla om hur man skall handskas med polisen och respektera lagar, och hur man hävdar sina rättigheter på ett civiliserat sätt och utan provokation.
Det kommer att förklaras i teorin och sedan tillämpas i praktiken, kommer att gå till polisstationen och prata med dem. Det blir också besök på domstolarna att lära sig att hantera de domare och personal, efter att ha fått det i teorin, är undantagna från denna hur man handskas med lärare i samma ordning.

Syftet med detta läger, som han förklarade läraren, utbildning av denna generations avel i enlighet med Europeiska Unionen för att undvika framtida problem på gatan eller i skolan, och lösa sina problem med fredliga medel dessa nationaliteter att samexistera med varandra i fred med respekt för lagarna och tjänstemän lika.

Deltog också en av den belgiska pressen att täcka detta seminarium och få förstahands information, synpunkter från detta segment av kurderna och deras problem.
Utförd specialister debatt med publiken, och satte de unga männen och kvinnor frågor om deras syn på det samhälle i vilket de är födda, och slående svaren på alla identiskt på frågan om de känner ett svar, eller belgiska och så, i sitt svar till en stolt med kärlek till det land där de föddes.

Sammanfattningsvis det var diskussion med några vänner till unga män och kvinnor om sina problem och hur man kan övervinna dem.
Faridon Shallal, Mediakurd.com